Win jouw exemplaar van Groenland

Op televisiezender Eén toont buitenmens Bartel Van Riet elke week met aanstekelijk enthousiasme wat je allemaal met groen kunt doen. Die weetjes en tips heeft hij nu ook gebundeld in een boek. Habitos.be mag 5 exemplaren verloten onder zijn lezers.


Nu de lente eraan komt is er weer tijd voor groen. Bartel Van Riet, ‘de Jeroen Meus van de tuinen’, bundelt tal van weetjes voor grote tuinen, stadsoases of een balkonnetje in een boek. In zijn bekende no-nonsense stijl laat hij je de natuur in élke omgeving herontdekken. De plekjes die Bartel toont en de richtlijnen die hij geeft, wakkeren de groene goesting aan. Zijn liefde voor planten, bomen en dieren steekt hij niet onder stoelen of banken. Want een tuin is zoveel meer dan werken: het is een plek om te (her)ontdekken, te ontspannen, te genieten, om uit te smullen. Bartel plukt de zoetste bessen, snoept van onkruid en verklapt z’n lekkerste kruidenrecepten.

Groenland is verschenen bij Uitgeverij Van Halewyck en is sinds 24 maart in de boekhandel verkrijgbaar aan 19,95 euro.


Winnen?

Wil je jouw exemplaar van Groenland winnen? Stuur dan het antwoord op de vraag “Hoe heet het Ketnetprogramma waaraan Bartel nog heeft meegewerkt?” voor donderdag 12 april naar wedstrijd@habitos.be

Bron: Habitos


Bekijk ook

Lees ook