HomeNieuwsVideoVrouw scheert haar wenkbrauwen elke twee dagen om deze BIZARRE reden (video)

Vrouw scheert haar wenkbrauwen elke twee dagen om deze BIZARRE reden (video)

Mensen durven haar wel eens spotnamen toe te werpen als ‘alien’, maar daar trekt deze vrouw zich weinig tot niets van aan. Integendeel, ze blijft lustig haar wenkbrauwen om de dag afscheren, omdat het naar eigen zeggen helpt om haar ‘eigen look volledig te kunnen ontwikkelen’.

Wat op zich niet eens zo hoeft te verbazen, want Lisa, zoals de dame heet, is een make-up-artieste die regelmatig op TikTok post. Ze vindt dat haar wenkbrauwen haar limiteren in haar creatieve vrijheid. “Op die manier moet ik werken met de haarvorm die ik heb, en dat wil ik niet”, zo vertelt ze. “Ik heb heel dikke wenkbrauwen, waardoor het voor me moeilijk is om de vorm te wijzigen en ze te bedekken.”

Video

Het bewuste TikTok-filmpje kwam er toen er een onophoudelijke stroom aan vragen kwam over haar wenkbrauwen van haar volgers. “Als je altijd al je wenkbrauwen wilde scheren, laat dit dan een teken zijn. Ze groeien terug en zal eruitzien als een prachtige ‘alien’. ’t Is een win-win.” Eén persoon liet in de commentaren wel weten dat het altijd beter is om eerst een klein plekje te testen, want voor sommige mensen groeit het haar boven de ogen helemala niet terug.

Foto: TikTok

@_lisaartistry What do you want to be when you grow up? I want to be an aerialist 🪩 #makeuptransition #graphicliner #neonmakeup ♬ When I grow up x Altego remix – ALTÉGO

@_lisaartistry Most of you already know why I shave my brows off, but I still get this question so I made a video about it. 😌 #browless #nobrows #shavedbrows ♬ Jiggle Jiggle – Duke & Jones & Louis Theroux

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels