HomeNieuwsVideoViraal TikTok-filmpje toont hoe je extra handbagagekosten vermijdt bij Ryanair (video)

Viraal TikTok-filmpje toont hoe je extra handbagagekosten vermijdt bij Ryanair (video)

Reizen met het vliegtuig en specifieker met Ryanair is altijd een beetje een avontuur. Temeer omdat je echt bewust moet nadenken over welke en hoeveel spullen je meeneemt op je welverdiende trip, want extra handbagage betekent vaak ook een pak meer extra kosten.

En laat dát nu net zijn waar Joumana Belghiti zich ook mee had beziggehouden vooraleer ze het vliegtuig richting zonnigere oorden nam. De TikTokster postte een filmpje met een zogenaamde ‘hack’ om extra handbagagekosten te vermijden. Om toch voldoende kleren, meerbepaald broeken, te kunnen meenemen trok ze maar liefst vijf (!) exemplaren aan op het vliegtuig. Wat – zoals jullie ongetwijfeld zelf weten – toch al een aardige ruimte in je bagage inneemt normaalgezien. Haar filmpje werd bijna een miljoen keer bekeken.

Tetris

Ook Katie Williams, journaliste bij de Britse krant The Mirror, wilde weten of die reishacks iets waard zijn. Enkel gepakt met een relatief kleine rugzak probeerde ze zoveel mogelijk spullen mee te nemen… en dat lukte aardig! Het geheim? Ze kocht eerst allemaal transparante zakjes waardoor ze spulletjes kon bundelen. En dan is het even puzzelen, à la Tetris, om ze optimaal op te bergen. Zelf nog zo’n reishack? Stuur gerust door!

Foto: TikTok

@joumanaaaaa0 sorry @Ryanair #foryou #fy ♬ original sound – fuck off.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels