HomeNieuwsVideoZwangere OnlyFans-ster kampt met vreemde verzoeken: “Meerdere mensen vragen me om mijn...

Zwangere OnlyFans-ster kampt met vreemde verzoeken: “Meerdere mensen vragen me om mijn bevalling te streamen” (video’s)

Maak kennis met Emily Mai, 32 jaar, uit het Australische Melbourne. Ze verdient zo’n 300.000 dollar per jaar met haar OnlyFans-kanaal en werd vooral bekend om haar zwangerschapsvideo’s. Momenteel verwacht ze een tweede kindje.

En dat legt de 32-jarige schone geen windeieren, want de verzoeken blijven maar binnenstromen, zo zegt ze zelf. Fans en abonnees zijn dan ook geobsedeerd door haar zwangere lichaam. De fetisj van duizenden reikt zo ver dat ze haar vragen om de bevalling te livestreamen of om er filmpjes en foto’s van te maken en die te delen. Zelf weigert ze momenteel om op die verzoeken in te gaan.

”Nooit meegemaakt”

Wat niet wil zeggen dat Mai geen begrip kan opbrengen voor de wensen van duizenden van haar volgers. “Het is sowieso het verzoek dat ik het vaakst zie passeren, misschien wel het populairste verzoek uit mijn hele carrière als OnlyFans-model. Ik denk vooral dat het komt omdat velen onder hen nooit de kans hebben gehad om een bevalling mee te maken”, aldus Mai. Daar komt ook nog het administratieve gedoe bij, zo blijkt. “Ik ga bevallen in een ziekenhuis, dus het zou een administratieve nachtmerrie zijn om de toelating te krijgen om mijn bevalling te streamen.”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels