HomeNieuwsVideoVrouw nodigt 5 Tinder-matches uit op dezelfde plek op hetzelfde tijdstip: “Gewoon...

Vrouw nodigt 5 Tinder-matches uit op dezelfde plek op hetzelfde tijdstip: “Gewoon een testje!” (video)

Interessant experimentje van deze dame. Zij nodigde maar liefst vijf (!) Tinder-matches uit op dezelfde plek op hetzelfde tijdstip. Op die manier wilde ze zeker zijn van gratis drankjes op haar – zo had ze de kerels wijsgemaakt – zogenaamde verjaardag.

Het hele gebeuren legde ze vast op het videoplatform TikTok. Onder het mom “je bent 19 en je wil wat” besliste Fanny Blom haar liefdesleven wat te kruiden en voor een vrij uniek testje te gaan. Al haar Tinderdates in dezelfde discotheek op hetzelfde moment met een fake verjaardagsfeestje als kers op de taart. En dat het de moeite waard was, dat blijkt uit haar TikTok-video’s.

Viraal

Daarbovenop ging ze er nog eens viraal mee ook. Eén TikTok-video haalde dik 700.000 kijkers. In dat bewuste filmpje zie je haar drinken en feesten met haar dates en die vonden het ogenschijnlijk allesbehalve erg. Dat ze haar ook nog eens trakteerden om haar zogezegde verjaardag, daar hadden ze geen flauw idee van. “Ik heb gedaan alsof het mijn verjaardag is, omdat dat gewoon makkelijker is om mensen ervan te overtuigen om op die exacte date aanwezig te zijn”, zo vertelt ze.

@hotneighbours

At least I got free drinks. Instagram: Fanny.Blom

♬ Originalton – Lasse Böckmann

@hotneighbours

Just remember to not go to the same club all the time😂

♬ Use this sound if Mo is gay – DJ

@hotneighbours Reply to @grannarna122 ♬ Funny Song – Cavendish Music

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels