HomeNieuwsVideoTikTokster gaat viraal met filmpjes die knopjes in auto verduidelijken: "Amai, had...

TikTokster gaat viraal met filmpjes die knopjes in auto verduidelijken: “Amai, had ik dat maar vroeger geweten!” (video)

”Zou het niet geweldig zijn moest je geld kunnen besparen met één druk op een knop?”, zo stelt TikTokster Megan’s Bubble zich luidop de vraag. Waarop ze enkele handige knopjes op het autodashboard uitlegt, waarvan eentje verduidelijkt hoe je op benzine kan bezuinigen.

Ze wijst in één van haar filmpjes naar het luchtcirculatieknopje, met een auto op en een symbooltje van een pijl. “Wat dit eigenlijk doet is het hercirculeren van de lucht in je auto. Als het bijvoorbeeld enorm warm is in je wagen, dan laat je dat beter uit. Als je bijvoorbeeld in de file staat en de uitlaatgassen komen in de auto, dan activeer je het zodat je niet alle slechte gassen inademt”, aldus Megan.

”Geld besparen”

Wat nog meer is: van zodra je je airconditioning even hebt gebruikt en er is aangename verkoelde lucht, dan kan je airco weer uitschakelen en de luchtcirculatie activeren. Op die manier laat je de reeds aanwezige koele lucht rondgaan in de wagen en ga je zuiniger om met het verbruik omdat je de airco niet meer gebruikt. Al zal het simpele concept van ramen openzetten tijdens tragere rijsessies nog altijd het zuinigst zijn, natuurlijk. ’t Is maar dat je het weet!

Foto: TikTok

@megansbubble Replying to @chelsteezy #megansbubble @megansbubble #cartipsandtricks #lifehacks #tiktoktaughtme #thingstoknowbefore30 #momsclub #momclub #carhacks #themoreyouknow #learnontiktok #carbuttons #airRecirculationbutton ♬ original sound – Megan’s Bubble 💚🫧

@megansbubble Car tips and tricks #megansbubble #cartipsandtricks #lifehacks #tiktoktaughtme #thinkstoknowbefore30 #momsclub #momclub #carhacks #cartipsandtricks #themoreyouknow #learnedontiktok ♬ original sound – Megan’s Bubble 💚🫧

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels