HomeNieuwsVideoLeerkracht verduidelijkt: "Dit is waarom vrouwen nooit een strak geslachtsdeel zouden willen...

Leerkracht verduidelijkt: “Dit is waarom vrouwen nooit een strak geslachtsdeel zouden willen hebben” (video)

Een leerkracht heeft in een Instagram-filmpje verduidelijkt waarom vrouwen nooit een strakke vagina zouden willen hebben. Shamyra Howard staat hoog aangeschreven als seksleerkracht en heeft meer dan 40.000 volgers op haar Instagram-kanaal.

In een recente video verklaart ze waarom vrouwen écht niet wensen om een strakke vagina. “Ik wil in dit filmpje vandaag praten over strakke vagina’s. Dat is het topic van deze week. Heb je ooit gezegd dat je een strakke vagina wilt? Heeft een partner er ooit om gevraagd? Wel, raad eens? Je hebt dat niet nodig. Als je dat wel hebt, dan is dat eigenlijk niet goed. Dat betekent dat je een overactieve bekkenbodem hebt”, aldus Howard.

”Sterk”

Ze vervolgt: “Je hebt geen overactieve bekkenbodem nodig, want dat draagt bij tot het niet kunnen krijgen van orgasmes en andere problemen. Je wil dat je bekkenbodem sterk is, maar niet strak.” Sinds ze de video heeft gedeeld, kwamen er honderden reacties op. Eén persoon gaf mee: “Er is te veel druk op vrouwen om een strakke vagina te hebben. Ik wil een gezonde, elastische vagina die goed werkt.”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels