HomeNieuwsVideoPuppy krijgt een 'extreme make-over': "Hij lijkt net op een Pokémon!" (video)

Puppy krijgt een ‘extreme make-over’: “Hij lijkt net op een Pokémon!” (video)

Gabriel Feitosa, een hondenkapper uit het Amerikaanse Californië, heeft zijn witte poedel getransformeerd tot een ‘Arcanine’. Voor de niet-kenners: dat is een personage uit de Pokémon-reeks. En dat hij opvalt, dat staat buiten kijf.

Op TikTok weet de hond, met de klinkende naam Edea, hoge ogen te gooien. Honderdduizenden volgers zijn fan van het beestje en de vele commentaren blijven dan ook niet uit. “OMG, ik ga dit ook doen van zodra ik geleerd heb hoe ik de vacht van mijn hond moet kappen en kleuren”, aldus één TikTok-gebruiker.

”Fluffy!”

“Dit is fantastisch”, zo laat een ander weten. “Het is meteen één van mijn favoriete Pokémon. En zo fluffy!” Nog een andere persoon typt: “Oh mijn god, ik wist niet eens dat ik dit nodig had. Wat een perfecte hond. Bedankt om dit te delen met de rest van de wereld!” Gabriel blijft ondertussen creatief bezig met honden. In één van zijn meest recente video’s heeft hij bijvoorbeeld een andere hond omgetoverd tot een… panda. Baasjes van over de hele wereld die bezorgd zijn om het kleuren van een hondenvacht kunnen gerust zijn. Gabriel gebruikt veganistische en gifvrije haarkleuring. Hij at er zelfs van in een video op TikTok om dat te bewijzen.

Foto: TikTok

@gabrielfeitosagrooming Edea’s day on the park was like #pokemongo irl ! She made a lot of friends including @sheinas.art two daughters that were the sweetest girls and very nice to Edea. Hope this shows that creative grooming does not hurt a dog socialization. #doggroomer #standardpoodle #creativegrooming #cutedog #dogpark ♬ Pokémon RBGY – Remix – Toni Leys

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels