HomeNieuwsVideoTikTokker geeft handige hack mee om sinaasappel te pellen: “Wist ik dit...

TikTokker geeft handige hack mee om sinaasappel te pellen: “Wist ik dit maar eerder!” (video)

Niets zo fris als een heerlijke sinaasappel tijdens het werk. Al is het soms wel een karwei om hem te pellen. Niet meteen een taakje waar je veel tijd aan wil besteden, zeker niet als er nog mails moeten beantwoord worden en meetings moeten bijgewoond worden.

En dus bracht Kev, ook wel bekend als ‘Kevglbach’ op TikTok, deze simpele maar doeltreffende hack weer onder de aandacht. Hij had het in eerste instantie gezien bij een andere TikTokker, maar kon zijn ogen niet geloven. Toen hij het zelf ging testen, legde hij alles vast op beeld, en deelde hij de video met de rest van de wereld. Een filmpje dat ondertussen bijna 2 miljoen likes wist te halen en bijna 6000 comments.

Blijkbaar moet je gewoon de sinaasappel in twee snijden en dan aan de kant van de schil de stukjes naar ‘buiten’ duwen. Op die manier kan je de stukjes makkelijk van de schil plukken – het ziet er zelfs heel smakelijk uit – zonder te moeten prullen tijdens het pellen. Kijkers kunnen het haast niet geloven dat zoiets eenvoudigs nu pas bij het brede publiek bekendraakt. “Hoe komt het dat er bijna voor alles letterlijk een betere manier bestaat om het te doen en we dat nu pas ontdekken?”, zo vraagt iemand zich grappend af.

Foto: TikTok
@kevglbach #stitch mit @alan ♬ Originalton – Kevglbach ✪

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels