HomeNieuwsVideoPolyamoreus koppel gaat viraal op TikTok: "Dingen die ik doe wanneer mijn...

Polyamoreus koppel gaat viraal op TikTok: “Dingen die ik doe wanneer mijn man intiem is met zijn andere vriendin” (video’s)

Maak kennis met het TikTok-account van ‘cliquebaitttvplayhouse’, een pagina waarin een polyamoreus koppel een inkijk geeft in hun relatie met twee vrouwen en één man. Ondertussen weten ze al meer dan 800.000 volgers achter zich te scharen, goed voor zo’n 14 miljoen likes.

Want de video’s die ze publiceren gaan echt wel regelmatig over vragen die buitenstaanders zich al dan niet terecht stellen over zo’n polyamoreuze situatie. Want wat zijn bijvoorbeeld de dingen die de derde persoon doet wanneer de andere twee ‘intiem’ zijn? En wat zijn zoal de voordelen van een echtgenoot die nog een andere vriendin heeft?

Controversieel

Dat het account van het drietal controversieel te noemen is, ook naar TikTok-standaarden, dat moet blijken uit het feit dat ze al 14 keer geband zijn geweest van het platform. Maar toch blijven ze lustig verder posten, tot groot jolijt van hun community. Meer en meer zijn polyamoreuze relaties een begrip waar minder en minder taboe rond is, niet in het minst door TikTok-pagina’s als deze.

Foto: TikTok

@cliquebaittvplayhouse

ill grab the waters!!!

♬ original sound – KyleAndJackieo

@cliquebaittvplayhouse

♬ timeXkashy challenge – @PAPPiKASHY

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels