HomeNieuwsVideoHILARISCH! Kleine panda klampt zich vast aan dierenverzorger die lustig blijft doorwerken...

HILARISCH! Kleine panda klampt zich vast aan dierenverzorger die lustig blijft doorwerken (video)

Ongetwijfeld dé video die je het hardst zal doen glimlachen, dit filmpje van een kleine panda die zich krampachtig vastklampt aan de dierenverzorger. Vertederend om zien en de beelden zijn dan ook al talloze keren de wereld rondgegaan.

Ondertussen staat de teller al op 218 miljoen weergaven, heeft de video op Facebook bijna 2 miljoen (!) likes en bijna 700.000 reacties. Om maar te zeggen dat kleine panda’s over de hele wereld harten sneller doen kloppen of zelfs doen smelten. We zien de dierenverzorger in eerste instantie het beestje een beetje uit de buurt zetten, zodat hij zijn werk kan doen. Maar dat is niet naar de zin van ons pandaatje.

”Schattig!”

Die holt weer naar het been van de verzorger, om zich krampachtig vast te klampen terwijl hij wil schoonmaken en wat verse bamboe wil voorzien. Keer op keer probeert hij nog de panda even weg te zetten, maar of het nu door nieuwsgierigheid is of pure vriendschap, het beestje komt telkens weer terug om alles van naderbij gade te slaan. “Ongelooflijk schattig!”, zo luiden vele commentaren. En daar kunnen we alleen maar akkoord mee gaan.

Foto: Facebook

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels