HomeNieuwsVideoModel met maatje meer: "Ik weeg 140 kilo, maar zou nog steeds...

Model met maatje meer: “Ik weeg 140 kilo, maar zou nog steeds met je man kunnen gaan lopen” (video)

Plus size-model en influencer Olivia zegt dat ze geen problemen heeft om aan een man te geraken. Ze beschrijft zichzelfs als ‘hot AF’ en wil door middel van lichaamspositiviteit een hart onder de riem steken voor vrouwen met een maatje meer.

Olivia is een influencer die zowel op Instagram als TikTok actief is en waar ze samen meer dan 800.000 volgers heeft. En ze onthult in een interview dat ze even populair is op sociale media als bij mannen. “Ik mag dan wel een dikke kont hebben, maar ik heb nog nooit problemen gehad om aan een man te geraken”, zo vertelt ze in een recente TikTok-video.

3000

Het videoclipje kon meteen op meer dan 3000 likes rekenen. Vele vrouwen én mannen kunnen zich duidelijk vinden in Olivia’s attitude. “Zelfs mannen die nooit echt geïnteresseerd waren in vrouwen met een maatje meer komen tegenwoordig naar ons. We zijn allemaal mooi op onze eigen manier!”, zo laat iemand weten. Olivia antwoordde: “Yup! En dat is ok, dat mensen voorkeuren hebben. Maar wij zijn heet AF en hebben geweldige persoonlijkheid!”.

Foto: TikTok

@oliviasworld95_ Buckle up fellas 🤠 #biggirls #thicktok #PrimeDayDreamDeals ♬ sweetest pie by doja and dua – im in love with pearce joza

@oliviasworld95_ #fatpositive #summervibes #thicktok #plussize #bodypositivity #plussizeedition #bikini #plussizebikini ♬ original sound – veggibeats

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels