HomeNieuwsVideoOngetwijfeld het schattigste filmpje van de dag: "Oh mijn God, zo lief!"...

Ongetwijfeld het schattigste filmpje van de dag: “Oh mijn God, zo lief!” (video)

Klaar voor dé feel good-video van de dag? Maak kennis met Dinky, een eekhoorn die waanzinnig populair blijkt te zijn bij TikTok-gebruikers. Het beestje weet momenteel de wereld rond te gaan als klein pluizig ding met een grote mond.

“Dinky de eekhoorn krijgt meer in z’n mond dan jij”, zo luidt de captatie bij het filmpje. Het kanaal “Chipmunks of TikTok” verzamelt zowat alle soorten eekhoornvideo’s die je jezelf maar kan wensen, maar die van Dinky, die kan ondertussen op bijna 30 miljoen (!) likes en 400.000 comments rekenen.

Populairste eekhoorn

Ongelooflijk populair dus, en we begrijpen het wel, want in het filmpje zien we Dinky nootjes eten uit de hand van de content creator. Alleen blijkt hij zo gulzig te zijn dat hij praktisch alles in zijn bek stopt. Een smullerd van jewelste dus. “Klein diertje, grote bek”, zo merkt iemand fijntjes op. “Ik wanneer er frieten zijn”, gaf iemand anders nog mee.

Foto: TikTok

@chipmunksoftiktok Dinky the chipmunk can fit more into his mouth then you #fyp #wholesome #viral #dinky #chipmunk ♬ original sound – Chipmunks of TikTok

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels