HomeNieuwsVideoMan zonder benen tovert iedereen een lach op het gezicht: "Humor van...

Man zonder benen tovert iedereen een lach op het gezicht: “Humor van de bovenste plank!” (video’s)

Dit is Jake. Jake is homoseksueel, heeft geen benen en moet zonder twijfel één van de meest aimabele mensen en content creators van deze aardbol zijn. De man weet met zijn TikTok-kanaal ondertussen meer dan 4 miljoen volgers te verblijden met filmpjes rond zijn geaardheid en fysieke beperking.

Op zijn TikTok-kanaal ‘spencer2thewest’ maakt hij filmpjes over hoe hij door het leven gaat als homo, antwoordt hij doodeerlijk op prangende vragen van zijn volgers en laat hij zien hoe hij bepaalde zaken tackelt als persoon zonder benen. Dat daar vaak ook de nodige humor bij komt kijken, zal ongetwijfeld ook een grote reden zijn van zijn succes.

Fans

Zijn 4,2 miljoen volgers kan je dan ook moeiteloos omschrijven als fans, want Jake wist ook een community uit de grond te stampen waar positiviteit een groot onderdeel van uitmaakt. Het is ongetwijfeld één van de meest positieve kanalen die je tegenwoordig kan terugvinden op TikTok. Gemiddeld worden zijn video’s honderdduizenden keren bekeken.

Foto: TikTok

@spencer2thewest Wee! 🌬 #Wee #fyp #jump #jumping #viral #weememes #weeme @weeememes ♬ Follow weeememes – Memes

@spencer2thewest What is Pride? #pride #pridemonth #whatis #themoreyouknow ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

@spencer2thewest The challenge of no legs pt. 4 #nolegs #challenge #disability #carwash ♬ Blue Blood – Heinz Kiessling & Various Artists

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels