HomeNieuwsLifestyle"Mensen veroordelen me omdat mijn man 25 jaar ouder is dan ik,...

“Mensen veroordelen me omdat mijn man 25 jaar ouder is dan ik, maar het kan me geen moer schelen!”

Op liefde staat geen leeftijd en toch kunnen veel mensen het niet laten om een oordeel te vellen over koppels waar de leeftijdskloof best wel groot is. Zo ook in het geval van Dani en Frank. Zij is 27 jaar oud, hij 52.

Dani post regelmatig over haar relatie met manlief. Het koppel heeft op TikTok zo meer dan 125.000 volgers. Eén specifieke video haalde maar liefst 70.000 likes, waarin ze een quote meegeeft van één van haar zogenaamde ‘fans’. “Wow, hij is 25 jaar ouder dan jou… en jij denkt dat dat gaat werken?”, zo liet de persoon niet misverstaan.

Liefde

Dani laat het echter niet aan haar hart komen en verklaart – nogmaals – de liefde aan haar Frank. Ze trekt zich naar eigen zeggen weinig tot niets aan van wat anderen over haar relatie denken. Temeer omdat ze zich ook kan optrekken aan gelijkgestemde zielen. “Mijn echtgenoot is 23 jaar ouder dan ik en we zijn al meer dan 10 jaar gelukkig getrouwd”, zo laat een vrouw weten in de comments.

Foto: Instagram

@frank.n.dani Just live your damn life happy!!! Happy fourth of july ❤️ #fyp #agegaplove #agegapcouple ♬ Heartbroken 2022 – T2 & ARPA

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels