HomeNieuwsVideoMan gaat viraal met papier en schaar: "Dit is gewoon superstraf!" (video's)

Man gaat viraal met papier en schaar: “Dit is gewoon superstraf!” (video’s)

Een kerel onder de bijnaam “eduwoes” maakt al geruime tijd furore op TikTok met weergaloze kunstwerken die hij op twee manieren maakt. In het eerste geval heeft hij niet meer nodig dan een blad papier en een schaar. In het tweede geval pakt hij uit met vijf pennen en evenveel vellen papier.

De man is een specialist als het aankomt op zogenaamde ‘cut art’, dat is een kunstvorm waarbij je door middel van gericht te knippen met een schaar een soort van stencil-achtig kunstwerk bekomt. Dat je daarbij serieus wat inzicht nodig hebt en een verfijnd gevoel om met een schaar overweg te kunnen, dat staat buiten kijf.

Vijf pennen

En datzelfde verfijnde gevoel weet hij ook te gebruiken met vijf pennen die met elkaar verbonden zijn en waarmee hij simultaan vijf verschillende tekeningen maakt. Gedetailleerde tekeningen trouwens, zoals bijvoorbeeld portretten van de bandleden van de Zuid-Koreaanse popgroep BTS of vijf superhelden uit het Marvel-universum. Zijn 3,5 miljoen volgers smullen ervan en al zijn video’s zijn goed voor meer dan 51 miljoen likes.

Foto: TikTok

@eduwoes Reply to @mmarr_b #art #drawing #johnnydepp #cut #paper #global #eduwoes ♬ Einaudi: Experience – Ludovico Einaudi & Daniel Hope & I Virtuosi Italiani

@eduwoes Reply to @ilosimp #art #drawing #willsmith #chrisrock ♬ will smith. – Eric Fernandes

@eduwoes Reply to @lili.gmailll @bts_official_bighit #art #drawing #BTS #bts_dynamite #viral #global #eduwoes ♬ Dynamite – BTS

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels