Vind ons op

Zita

Internet geschokt door beelden van fietser die door het oog van de naald kruipt: “Beide idioten zijn in fout!” (video)

Video

Internet geschokt door beelden van fietser die door het oog van de naald kruipt: “Beide idioten zijn in fout!” (video)

Straffe beelden uit Australië waar een dashboard-camera een ongeluk op een druk kruispunt vastlegde. We zien een ongeduldige fietser stelselmatig de weg oversteken, wanneer het nog net geen groen licht is, terwijl een pickup truck op dat moment versnelt om uiteindelijk door het rode licht te rijden. Met alle gevolgen vandien…

De onfortuinlijke fietser wordt gegrepen terwijl de chauffeur nog bruusk op de rem gaat staan. Door de smak vliegt zijn schoen en fiets meters ver. Ongelooflijk maar waar: hij komt er zonder al teveel kleerscheuren van af. Serieuze beschermengel. Wel vreemd: niemand lijkt de fietser kort nadien ter hulp te schieten.

”Idioten!”


Het internet reageert geschokt op het filmpje, maar veroordeelt beide partijen wel. De commentaren zijn dan ook niet mals: “Iemand die het rode licht negeert wordt geraakt door iemand die het rode licht negeert. Karma, noemen ze dat. Beide idioten zijn in fout!”, zo reageert iemand. “Als je je afvraagt waarom alle lichten enkele seconden even op rood staan, deze video is je antwoord”, legt een andere persoon uit.

Foto: still YouTube

Meer in Video

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top