HomeNieuwsVideo“Ik mediteer met mijn baarmoeder en dat verbetert mijn seksleven immens!” (video)

“Ik mediteer met mijn baarmoeder en dat verbetert mijn seksleven immens!” (video)

Een zogenaamde “belichamings- en sensualiteitscoach” heeft op TikTok een video geplaatst waarin ze toont hoe je best aan baarmoedermeditatie doet. Ze is ervan overtuigd dat je door middel van de oefeningen als vrouw beter kan binden met je vagina.

Meditatie draait vaak om technieken die helpen bij het ontspannen of om te connecteren met je spirituele zelf, maar deze TikTokster legt de lat nog een beetje hoger. Mediteren met je baarmoeder om zo de verbinding tussen jezelf en je vagina sterker en intenser te maken. Volgens Riley Ayn kan het. Het zou bovendien ook helpen om je libido op peil te krijgen en dus meer zin te krijgen in seks.

TikTok

Onder meer haar 27.000 TikTok-volgers zagen Riley Ayn oefeningen doen tijdens meditatiesessies met haar baarmoeder. Opvallend: volgens de influencer heeft een baarmoeder ‘een stem’. “Wil je de stem van je baarmoeder en geest kennen? En een diepere connectie opbouwen met je bekken, vagina, seksualiteit en chackra? Dan zijn deze oefeningen voor jou!”, aldus de TikTokster. De respons op haar video is alvast positief. “Dit is best interessant”, zo laten enkele personen weten.

Foto: TikTok
@inbodiedsoul Download for FREE! Find it on my Stan Store (in bio) 🌹❤️‍🔥💃✨ #wombmeditation #embodimentpractices #wombspace #feminineembodimentpractice #sensualitytips ♬ Lunita – Danit

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels