HomeNieuwsVideoDeze jolige rotspinguïns zorgen met z'n allen voor een glimlach (video)

Deze jolige rotspinguïns zorgen met z’n allen voor een glimlach (video)

Als er iets is dat een glimlach op gezichten kan toveren dezer dagen, dan zijn het wel schattige dieren. En dat heeft bijgevoegde video in overvloed. Noordelijke rotspinguïns om precies te zijn en ze gaan vlotjes de wereld rond met hun knotsgekke stapjes.

Het zijn sowieso interessante dieren om te aanschouwen. Vrij indrukwekkend ook, want ze kunnen tot 62 centimeter groot worden. In een aquarium in Kaapstad hebben ze een hele bende aan dat soort pinguïns en wanneer het etenstijd is, wordt er van ze verwacht dat ze onder begeleiding van de verzorger naar buiten hotsen.

Getrippel

Het getrippel is duidelijk hoorbaar, maar het is vooral wanneer de beestjes de trap af huppelen, dat harten van over de hele wereld smelten. Hun stoere plukjes haar boven de ogen, die nemen we er dan wel graag bij. Ondertussen is het filmpje al meer dan 28 miljoen keer bekeken op TikTok!

Foto: TikTok

@mark_fitzy Take a moment and watch these Rock Hopper penguins “waddling” through the building and hopping down stairs #penguins #aquarium #capetown #cute ♬ original sound – mark_fitzy

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels