HomeNieuwsVideoDJ krijgt de wind van voren na ongelukkige nummerkeuze voor meisje in...

DJ krijgt de wind van voren na ongelukkige nummerkeuze voor meisje in rolstoel (video)

Een goeie set draaien is een kunst op zich. Dat zal menig DJ beamen. Een foute nummerkeuze is dan ook nefast voor de sfeer. Ook op een bal voor studenten, want de DJ in bijgevoegd filmpje, die zal het zich beklagen dat hij koos voor een wereldhit van de Britse zanger Ed Sheeran.

Toen de balkoning en -koningin verkozen werden op het evenement en ze samen een slow mochten inzetten, wist de DJ er niet beter op dan Ed Sheerans ‘Thinking Out Loud’ op te zetten. Ongelukkig, want de zanger zet dat liedje in met de zin “If your legs don’t work like they used to before”, wat zoveel wil zeggen als “Wanneer je benen niet meer werken zoals ze voordien deden”. Het meisje dat tot koningin van het bal was verkozen zat namelijk in een rolstoel.

”Beschamend”

Nog geen luttele seconde na Sheerans zin, hoor je in de video de andere studenten opschrikken. Het meisje in kwestie had er naar eigen zeggen geen erg in: “Ik was me druk aan het concentreren om iets te doen dat lijkt op dansen”. Ze kan wel lachen om de situatie en vindt het ironische en grappig. Het filmpje wordt in ieder geval ondertussen druk gedeeld over de hele wereld en kan rekenen op zo’n 18 miljoen views.

Foto: TikTok

@celesteiliana__ a prom queen crowning moment to remember #fyp #foryoupage #highschool #promqueen ♬ original sound – Celeste Orozco

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels