HomeNieuwsVideo17-jarige kerel brengt verloren handtas terug en krijgt FANTASTISCHE beloning (video)

17-jarige kerel brengt verloren handtas terug en krijgt FANTASTISCHE beloning (video)

Prachtig verhaal uit Californië, waar een 17-jarige tiener een goeie daad verrichtte toen hij naar het huis van een vrouw trok om haar verloren handtas terug te brengen. Melina Marquez vertelde aan lokale nieuwsdiensten dat de jongeman haar tas had gevonden in de winkel.

In de tas zat het rijbewijs van een zekere Eliana Martin, een vriendin van Marquez die met haar samenleefde. Adrian Rodriguez, de 17-jarige, belden aan op haar adres en de bewakingscamera van RING legde alles vast. Eliana nam de handtas aan en bedankte hem, maar Melina Marquez had grotere plannen voor hem. Zij zou hem 3000 dollar schenken als dank.

”Meer van dat”

De reacties op het verhaal en de video zijn dan ook lovend. “Hij werd de verandering die hij graag zou willen zien in de wereld. Wij mensen hebben nood aan personen als hij. Het is heel geruststellend om meer en meer van die hartverwarmende gebeurtenissen de revue te zien passeren.” Een andere persoon merkte op: “Dit is het resultaat van een goeie opvoeding. Zijn ouders mogen trots zijn op hem.”

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels