Vind ons op

Zita

Video

Dame betrapt man die pikante filmpjes bekijkt op vliegtuig: “Zijn vriendin ligt naast hem te slapen!” (foto)

Sandy Prudente is haar naam. En vorige maand plaatste ze een filmpje op TikTok dat zo’n 3.4 miljoen keer bekeken werd. Update: ondertussen heeft ze het filmpje weer verwijderd, maar er zijn nog screenshots toegevoegd onderaan het artikel.

Oorspronkelijk bericht: We zien dat de dame op een vliegtuig zit. Maar ’t gaat vooral om wat de passagier die voor haar zit aan het uitspoken is. “Het was explicieter dan wat ik nu in beeld breng”, laat Sandy weten.

“Zijn vriendin ligt naast hem te slapen”

De man was volgens Sandy namelijk ‘pikante filmpjes’ aan het bekijken op zijn smartphone. “Hij was naar blote vrouwen aan het kijken daarnet terwijl zijn vriendin naast hem ligt te slapen”, voegt Sandy nog toe. De meningen over onderstaande video zijn echter verdeeld.

“Ben ik de enige die het probleem niet ziet?”, vraagt iemand zich af. “Mannen zullen nooit begrijpen wat hier verkeerd mee is tot je het zelf eens doet”, vult een dame aan. “Ik zou het meteen aan zijn vriendin verteld hebben”, besluit een laatste kijker nog. Screenshots van het bewuste filmpje:

Bron: TikTok

Bron: TikTok

Foto: still TikTok – Bron: New York Post

Meer in Video

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top