HomeNieuwsVideoAutobestuurder geeft fietser die fietspad niet gebruikt op deze manier lik op...

Autobestuurder geeft fietser die fietspad niet gebruikt op deze manier lik op stuk (video)

We hoeven het je niet te vertellen, maar het zijn weer drukke tijden op de wegen. Niet alleen pakken personenwagens en trucks maar ook talloze fietsers zoeken met dit weer het wegdek op. En die worden uiteraard verondersteld het fietspad te gebruiken.

Alleen doen ze dat niet allemaal. Zoals de fietser in bijgevoegde video, tot grote ergernis van de chauffeur die het hele tafereel op beeld vereeuwigde. Hij dacht bij zichzelf: “Wat die mag, dat mag ik ook!” en dus wisselde hij de rollen om. Gevolg? Fietser op de autobaan, auto op het fietspad. En dus reed hij aan zo’n 60 kilometer per uur de kerel voorbij, langs rechts, op het fietspad.

”Onverantwoord”

De beelden dateren van augustus vorig jaar, maar gaan nu weer lustig het wereldwijde web rond. De commentaren zijn verdeeld. Sommige kijkers vinden het geweldig hoe de chauffeur in kwestie met de situatie is omgegaan, anderen vinden het dan weer onverantwoord. “Maar je ziet altijd wel goed wie in zijn leven nog nooit een fietspad heeft gebruikt”, laat iemand weten.

Foto: Streamable

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels