HomeNieuwsLifestyleUitwaaien aan zee met Eva Mouton: “Mijn favoriete badstad is Oostende”

Uitwaaien aan zee met Eva Mouton: “Mijn favoriete badstad is Oostende”

Eva Mouton heeft voor Veritas een kinderkledinglijn in het teken van de Noordzee ontworpen, en dat is niet toevallig. De illustratrice is gek op onze kust en nu de paasvakantie al over enkele uren van start gaat, deelt ze graag de leukste adresjes met ons.

“Mijn favoriete badstad is Oostende. Ik kom graag in de stad. Je hebt altijd het gevoel dat er hoekjes en kantjes zijn die je nog niet hebt ontdekt. Het liefst loop ik een beetje te verdwalen: het ene moment sta je nog midden in de drukte van de stad, het volgende moment sta je alweer op het strand, met dat wijdse zicht op zee. Echt geweldig vind ik dat.”

Wanneer Eva in Oostende is, brengt ze steevast een bezoek aan deze plekken:

Cultuurcafé De Grote Post

“Het is een gezinsvriendelijk en groot café waar je op elk moment van de dag kan eten. Ze serveren zowel ontbijt, lunch, pannenkoeken en avondeten. In de zomer is hun rooftopbar Panorama een echte aanrader: je hebt uitzicht over de stad en kan in een stralende zon genieten van hun speciale kaart.”

Lunchbar Passe-vite

“Ook bij Passe-vite kom ik graag. Het is een kleine, heel gezellige lunchbar waar je originele, altijd even lekkere slaatjes voorgeschoteld krijgt.”

Koffie bij De Familie Jansen

“De meest verrassende koffie die ik ooit heb gedronken was bij De Familie Jansen: een espresso met limoensap in. Fris, gelaagd en een beetje gewaagd: heerlijk!”

Kledingwinkel Shop Lily

“Als ik langsga bij mijn vriendin die in Oostende woont, springen we altijd eens binnen bij Shop Lily, een kledingzaak met een fris, origineel en kleurrijk aanbod.”

Kinepolis

“Als het regent tijdens onze vakantie gaan mijn vriend Bert en ik graag overdag naar Kinepolis. Tijdens de week zijn er weinig mensen, waardoor je het idee hebt dat je in een privé bioscoop zit. Héél luxueus, haha!”

Het bericht Uitwaaien aan zee met Eva Mouton: “Mijn favoriete badstad is Oostende” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels