HomeNieuwsLifestyleDeze vrouw claimt de bekendste swinger van Engeland te zijn: "Mama's praten...

Deze vrouw claimt de bekendste swinger van Engeland te zijn: “Mama’s praten over me aan de schoolpoort” (video)

Vista Wife klinkt misschien niet als de meest sexy bijnaam voor een vrouw, maar voor deze Britse is het een alter ego dat haar wereldbekend maakte. Ze maakt furore op platforms als TikTok door haar verhalen die ze deelt over hoe ze van haar monogame huwelijk evolueerde naar swingen.

Een wereld die voor velen een fantasie blijkt te zijn of toch enige nieuwsgierigheid opwekt. Vista Wife beheert een TikTok-kanaal waar ze haar ervaringen deelt en tips meegeeft hoe je seks kan hebben met andere koppels terwijl je gehuwd bent. Ondanks dat veel Britten meer en meer openstaan voor niet-traditionele vormen van relaties, blijft Vista verbazen en schockeren.

Podcast

De 29-jarige vrouw liet recent nog in een podcastinterview weten dat ze met weinig kritiek te kampen heeft in het echt wanneer mensen haar herkennen van haar levenesstijl. “De mama’s aan school bijvoorbeeld, ik weet dat er zijn die over me praten, maar er is niemand die naar me toe gekomen is en me iets gezegd heeft, dus ik doe gewoon lekker m’n ding”, zo gaf ze aan. “Ik heb één persoon gezien die het aan de schoolpoort terloops vermeldde, een vader, en dat is het zo’n beetje.”

Foto: TikTok

@vista.wife Did you know? 🍍 #swingtok #swingerslifestyle #swinger #swingers #swingertok ♬ Glamorous – Fergie

@vista.wife Dont worry… the night gets better 😉 #swingtok #swingerslifestyle #swinger #swingers #swingertok🍍 ♬ Stream my music AR1A all platforms – ari 🦋✨

@vista.wife I found this too funny 😂 #swingtok #swingerslifestyle #swinger #swingers #swingertok #capbeardclub ♬ original sound – TamminSursok

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels