HomeNieuwsEntertainment'Temptation'-Angela openhartig tegen haar fans: "Ja, ik krijg soms privéberichtjes van BV's"...

‘Temptation’-Angela openhartig tegen haar fans: “Ja, ik krijg soms privéberichtjes van BV’s” (foto’s)

Sinds haar deelname aan ‘Temptation Island’, kent de populariteit van Angela haast geen grenzen.

Op Instagram deelt ze vaak leuke foto’s en filmpjes met haar 229.000 volgers. Ook gaat ze geregeld ‘in gesprek’ met haar fans via haar ‘Instagram Story’.

Ook nu beantwoordt ze enkele prangende vragen. “Ik ben ‘independent single’. Ik krijg die vraag heel vaak. Maar als ik ooit terug een vriendje heb, laat ik het sowieso weten. Want ik doe niet aan geheime relaties. En zo kunnen jullie mij ook iets laten weten als hij iets verkeerds doet”, laat ze met een knipoog weten op de vraag of ze nu een relatie heeft.

Berichtjes van BV’s

“Proberen bekende mannen je nu te versieren”, vraagt één van haar fans. “Ik krijg wel soms privéberichten van BV’s, BN’ers, artiesten, voetballers,… Of ze me willen versieren, dat weet ik niet echt. Ik ga geen namen noemen, maar wat ik wel kan vertellen, is: ik was ergens en ik zag iemand waar ik vroeger echt fan van was. Dus ik dacht: ik ga er eens mee praten.”

“Plots begint hij te vragen wat ik doe van werk, vraagt hij over mijn relaties,… En dan zegt hij plots: ‘Wauw, je bent echt perfect… Ik ben echt smoorverliefd.’ Ik vroeg hem: ‘Hoe kan dat, want het is de eerste keer dat je mij ziet en je hebt een vrouw en kinderen?’ En hij zegt: ‘Ik kan mijn gevoelens toch niet controleren?’ Ik vond dat echt grappig want ik was vroeger fan van hem en nu zegt hij die dingen tegen mij. Maar ik dacht echt: moest ik jouw vrouw zijn, dan had ik je op straat gezet, want daar hoor je thuis”, aldus een goedlachse Angela.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels