HomeNieuwsEntertainment“Meghan Markle wil president van Amerika worden”

“Meghan Markle wil president van Amerika worden”

Volgens een bekende Britse schrijfster heeft Meghan Markle het ambitieuze plan om de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten te worden. Dat vertelt ze in haar boek dat donderdag uitkomt.

Lady Colin Campbell heeft een boek geschreven over Meghan Markle en haar echtgenoot prins Harry. In ‘Meghan and Harry: The Real Story’ beweert de 70-jarige schrijfster onder meer dat Meghan dolgraag president van Amerika wil worden. “Ik weet dat de hertogin van Sussex politieke ambities heeft en ik heb me laten vertellen dat ze zich ooit kandidaat wil stellen voor president. Ik denk dat alles wat ze doet – de koninklijke familie achterlaten en terug naar Californië verhuizen – deel uitmaakt van haar plan”, klinkt het.

Huwelijk voorbij binnen enkele jaren

Campbell, die ooit al een biografie schreef over Harry’s moeder, Diana, voorspelt dat het huwelijk tussen Meghan en Harry bovendien geen lang leven beschoren is. “Ik wil niet speculeren, maar er zijn mensen die zeggen dat het huwelijk waarschijnlijk over een paar jaar voorbij zal zijn. Harry is een redelijk aardige vent die gewoon nog een beetje volwassen moet worden. Hij is tekortgeschoten in de uitvoering van zijn verantwoordelijkheid jegens zijn land én ook zichzelf. Zelfs bij haar, zou ik zeggen. Ik vind dat hij vanaf het begin heel laf is geweest in zijn aanpak met Meghan. Hij had gewoon tegen haar moeten zeggen dat dingen op een bepaalde manier gedaan worden binnen het koninklijk huis en dat je je ook moet gedragen als je lid wil worden van de koninklijke familie. Dat heeft hij niet gedaan. Hij heeft haar gewoon laten doen waar ze zin in had en op de lange termijn zal dat voor hen contraproductief uitpakken”, vertelt ze in Daily Mail.

Amazon

Het bericht “Meghan Markle wil president van Amerika worden” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels