HomeNieuwsEntertainmentJennifer Aniston en Lisa Kudrow halen herinneringen op uit ‘Friends’-periode in videogesprek

Jennifer Aniston en Lisa Kudrow halen herinneringen op uit ‘Friends’-periode in videogesprek

De tv-serie Friends werd al in de jaren 90 opgenomen, maar ook vandaag blijft de reeks ontzettend populair bij een breed publiek. De langverwachte reünie met de volledige cast is uitgesteld omwille van het coronavirus, maar de actrices Jennifer Aniston en Lisa Kudrow haalden alvast herinneringen op in een videogesprek van maar liefst een uur voor het Amerikaanse tijdschrift Variety. Ze hadden het bijvoorbeeld over hun allereerste ontmoeting en over de vele bloopers.

Op 27 mei stond er normaal gezien een grootschalige reünie met de volledige cast van de tv-serie ‘Friends’ gepland, maar die is helaas niet kunnen doorgaan omwille van het coronavirus. In afwachting van een nieuwe datum hebben de actrices Jennifer Aniston en Lisa Kudrow, Rachel en Phoebe in de reeks, herinneringen opgehaald in een videogesprek voor het Amerikaanse tijdschrift Variety. Het virtuele weerzien duurde maar liefst een uur.

Een hechte groep

De herinneringen tijdens het videogesprek liepen ver terug in de tijd, want de televisiesterren spraken over hun allereerste ontmoeting tijdens de lezing van het script. Aniston gaf daarbij toe dat ze nog perfect weet wat iedereen op dat moment aanhad. “Jij droeg  een witte, linnen, hippiebloes, met allerlei zeeschelpen en kettingen om”, zegt Aniston tegen Kudrow. “En je had je haar omhoog gestoken met van die kleine blonde plukjes aan de voorkant. Zo, mooi! En Courtney had een roze T-shirt aan met witte randjes.”

via GIPHY

Friends was een intensieve maar wel een onvergetelijke periode voor de cast, want de opnames hebben in totaal tien jaar geduurd. Sindsdien speelt Kudrow liever geen hoofdrollen meer. “Ik vind het fijner om een gastrol te hebben, omdat ik denk dat je nooit meer zo’n hechte groep bij elkaar krijgt als we destijds hadden” zegt Kudrow in het videogesprek. “Het was veel meer dan alleen een leuke job, want we zijn vandaag nog allemaal goed bevriend met elkaar en daarom werkte het programma ook zo goed.”

Slappe lach

Tijdens de opnames werd er ook heel wat gelachen met vele bloopers tot gevolg. “Soms kijk ik nog wel eens terug naar een oude aflevering en dan weet ik precies op welk moment we de slappe lach kregen”, vertelt Aniston. Kudrow heeft nog nooit teruggekeken naar oude afleveringen. “Ik wil het niet zien. Ik hoop dat we op een dag met de volledige cast kunnen samenkomen en dan wil ik er graag naar kijken”, laat ze weten.

De unieke reünie-aflevering met de volledige cast kon helaas niet doorgaan omwille van de coronacrisis, maar er wordt volop gezocht naar een nieuwe datum. “Dat wordt geweldig. Ik kan echt niet wachten”, aldus Kudrow.

Het bericht Jennifer Aniston en Lisa Kudrow halen herinneringen op uit ‘Friends’-periode in videogesprek verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels