HomeNieuwsEntertainmentJessie J deelt bikinifoto: “Ja, ik weet dat ik cellulitis heb”

Jessie J deelt bikinifoto: “Ja, ik weet dat ik cellulitis heb”

De Engelse zangeres Jessie J heeft een foto op Instagram gepost waarop ze in bikini poseert. Om de critici voor te zijn, schreef ze erbij dat commentaar op haar cellulitis niet hoeft.

De 30-jarige zangeres van onder meer ‘Price Tag’ en ‘Nobody’s Perfect’ genoot donderdag van de frisse zeelucht en liet een strandkiekje maken. Daarop poseert ze in een zwarte bikini. “Het heeft me veel tijd gekost om mijn haar zo te krijgen. Mijn schaduw is mijn gemoed. Oh, en voor degenen die me erop wijzen dat ik cellulitis heb: ik weet het. Ik heb een spiegel”, schreef ze erbij.

Kleine onvolmaaktheden

De vriendin van acteur Channing Tatum kon op heel wat bijval rekenen van haar volgers, die haar echtheid aanmoedigden. “Dit is wat we nodig hebben: oprechte vrouwen die niet bang zijn om de realiteit te tonen. De meeste vrouwen hebben cellulitis. En toch zien we voortdurend bewerkte foto’s van beroemdheden passeren en geloven we dat ze geen last hebben van cellulitis. Bedankt, Jessie, om echt te zijn en te laten zien dat we allemaal mooi zijn, ondanks die kleine onvolmaaktheden op onze benen”, en “Je bent mooi zoals je bent!”, klonk het onder meer.

Het bericht Jessie J deelt bikinifoto: “Ja, ik weet dat ik cellulitis heb” verscheen eerst op Metro.

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
29 ° C
30.5 °
27.4 °
34 %
3.1kmh
0 %
zo
30 °
ma
25 °
di
29 °
wo
24 °
do
23 °

Populaire Artikels