HomeNieuwsEntertainmentDame die slachtoffer werd van 'Tinder Swindler' opent haar boekje: "Hij was...

Dame die slachtoffer werd van ‘Tinder Swindler’ opent haar boekje: “Hij was een totale flop in bed!”

Simon Leviev is zijn naam. Of da’s toch wat hij velen wou doen geloven.

Want wie naar de immens populaire Netflix-documentaire ‘The Tinder Swindler’ heeft gekeken, weet dat het eigenlijk Shimon Hayut moet zijn. De man wist meerdere vrouwen op te lichten. Onder hen ook ene Samantha Hales. De Britse dame zou één van zijn eerste slachtoffers geweest zijn. En nu brengt ze haar kant van het verhaal.

“Hij was een totale flop in bed”

S(h)imon had haar wijsgemaakt dat hij piloot én lid van de Mossad (Israëlische geheime dienst, red.) was. Ze leerden elkaar via een dating app kennen in 2012. Zoals gebruikelijk legde hij ook Samantha aanvankelijk aardig in de watten. Maar tussen de lakens was het volgens de dame toch eerder aan de povere kant. “Hij moet echt wel veel beter geworden zijn in bed de laatste tien jaar om zoveel vrouwen te kunnen blijven oplichten. Hij wist in de slaapkamer niets bijzonders te doen. Hij was een totale flop in bed. Ik moest hem de kneepjes van het vak leren”, laat ze weten.

“Ook al was hij zeer charmant, als het op seks aankwam was hij zeer ‘koud’. Hij had geen idee waar hij mee bezig was”, aldus Samantha. Na het tonen van enkele duidelijk vervalste identiteitskaarten, had de vrouw uiteindelijk door dat er iets niet klopte. “Telkens ik een beetje meer te weten wou komen, begon hij heel vreemd te doen. Hij vertelde me dat hij niet alles kon zeggen… Hij begon pas écht agressief tegen mij te doen toen ik nog meer vragen begon te stellen. Hij vertelde uiteindelijk tegen al mijn vrienden dat ik geld van ‘m gestolen had. Uiteindelijk bedreigde hij me. Hij vertelde dat als hij me nog eens zou zien, hij me zou ‘komen halen'”, besluit de vrouw.

Foto: Simon Leviev Instagram – Bron: The Sun

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels