HomeNieuwsEntertainment‘Temptation’-Rosanna geeft meer duidelijkheid over breuk met Niels: «Maak jullie geen zorgen»

‘Temptation’-Rosanna geeft meer duidelijkheid over breuk met Niels: «Maak jullie geen zorgen»

Rosanna Voorwald en Niels van der Zanden zijn definitief uit elkaar, maar meer details werden er niet gegeven. Nu doet Rosanna dat wel.

Het veelbewogen liefdesavontuur tussen Rosanna en Niels is tot een definitief einde gekomen. Dat deelde Rosanna zaterdag mee op Instagram. «Ik wil via deze weg laten weten dat Niels en ik definitief een punt achter onze relatie hebben gezet. Ik sta achter mijn keuze», schreef ze.

Uithaal naar roddelaars

Omdat de 29-jarige blondine overspoeld werd met bezorgde berichten – Rosanna beweerde vorig jaar dat Niels haar geslagen zou hebben – verschafte ze even later toch meer duidelijkheid over de situatie. «Lieve mensen, maak jullie geen zorgen. Het is al twee maanden uit tussen mij en Niels. Ik heb het uitgemaakt omdat de vlam weg is. Er is verder niks raars aan de hand. Wat hij doet terwijl het al twee maanden uit is moet hij zelf weten. Ik ben nu bezig met de koop van een eigen huis en dat gaat niet zo vlot allemaal. Dus roddelaars: get a f*cking life. Trieste accounts hahaha. Je zou maar een juice channel bezitten, zielig wel», klonk het.

Knipperlichtrelatie

Rosanna en Niels deden in 2017 als koppel mee aan ‘Temptation Island’. Dat liep niet goed af, want Rosanna dook in bed met spierbundel Alex. Een jaar later waagden ze nog eens een poging als koppel in de VIP-versie van het populaire verleidingsprogramma. Eveneens zonder succes, want Niels bedroog Rosanna met Fabiola. Toch overleefde hun (knipperlicht)relatie al die misstappen en vroeg Niels Rosanna zelfs ten huwelijk in 2018. Maar nu lijkt het dus helemaal over & out te zijn tussen de twee.

Instagram Stories / @rosannavoorwald

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/temptation-rosanna-geeft-meer-duidelijkheid-over-breuk-met-niels-maak-jullie-geen-zorgen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels