HomeNieuwsEntertainmentOp deze dag begint het nieuwe seizoen van ‘De Mol’

Op deze dag begint het nieuwe seizoen van ‘De Mol’

Goed nieuws voor fans van ‘De Mol’. Het spannende tv-programma is vanaf 20 maart te zien op Play4. Dat maakte de zender deze ochtend bekend in een nieuwe trailer voor het programma. Daarin duikt een wel heel mysterieuze figuur op.

Het tiende seizoen van ‘De Mol’ gaat van start op zondag 20 maart. «Ik ben de mol en dit is het tiende avontuur. Dat moeten we toch vieren?», vertelt een geheimzinnige man met een hoed op in het filmpje. Op het einde van de video krijgen we het gezicht van het individu te zien. Wie deze man is, is nog niet duidelijk. Is hij de mol? Is hij een deelnemer? Het antwoord op deze vragen blijven we voorlopig schuldig.

De kijkers van het populaire programma hebben zelf al hun theorieën klaar over de mysterieuze figuur. «Ik denk dat dit de tien gezichten van alle kandidaten samengevoegd zijn», reageert iemand op de Instagrampagina van Play4. «Ik heb dat gevoel ook, maar dan bij de stem; allemaal verschillende stemmen samengevoegd volgens mij», voegt iemand anders eraan toe.

Het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ zal te volgen zijn op Play4 vanaf 20 maart tot 8 mei.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/op-deze-dag-begint-het-nieuwe-seizoen-van-de-mol

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels