HomeNieuwsLifestyleSekspert verklapt VIER fouten die mannen maken tussen de lakens!

Sekspert verklapt VIER fouten die mannen maken tussen de lakens!

David Smiedt is zijn naam. En de Australiër is een sekspert.

De man pakt nu uit met vier vaak voorkomende fouten die mannen maken op gebied van seks. “Mannen moeten zich meer focussen op wat zich buiten de slaapkamer afspeelt”, laat hij algemeen al weten. Hoog tijd om zijn volledige lijstje eens te bekijken.

1. Je focus is niet breed genoeg

Volgens David is het geen goed idee om al de spanning te bewaren voor de slaapkamer. “Geef al complimentjes doorheen de dag. Of een kleine hint dat je niet kan wachten om ‘samen te zijn’. Wees vooraf ook niet te karig met niet-seksuele affectie”, klinkt het. Zelf neemt hij ook de term ‘mentaal voorspel’ in de mond. Daarmee verwijst David naar het op voorhand zetten van de juiste toon.

2. Je vindt het ‘hoofdgerecht’ belangrijker dan het ‘voorgerecht’

De sekspert beweert dat mannen zich vaak te hard focussen op de daad zelf. En dat is niet goed. Vrouwen hebben doorgaans meer tijd nodig om opgewonden te geraken, dus je moet je tijd nemen tijdens het voorspel. “Hoe trager je start, hoe sneller ze zal klaarkomen. En hoe sneller je partner klaarkomt, hoe minder tijd je moet spenderen aan het verzinnen van ‘niet-sexy gedachten’ zodat je zelf niet te snel klaarkomt”, gaat hij verder.

3. Je neemt te vaak de leiding

Volgens David nemen mannen te vaak de touwtjes in handen. En dat is misschien niet altijd de beste manier om je partner te plezieren. “Ga voor een standje waar je vriendin de controle heeft. Laat ze het tempo én de bewegingen bepalen… Probeer haar daarin gewoon te volgen”, laat de man weten.

4. Vergeet het naspel niet

Misschien een beetje een ‘klassieke’ fout, maar volgens David is wat zich na de seks afspeelt minstens even belangrijk als ‘de daad’ zelf. “Hoewel jij je tijdens de seks als een ‘god’ voelt, moet jouw partner zich nadien geliefd, bemind en gewaardeerd voelen. Het voordeel is dat je vriendin zich dan meer op haar gemak voelt en zich misschien meer zal openstellen om in de toekomst eens iets nieuws te proberen”, besluit hij.

Foto: Pexels – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels