HomeNieuwsEntertainmentAdembenemende Christina Aguilera schittert in fotoshoot (video)

Adembenemende Christina Aguilera schittert in fotoshoot (video)

Ze staat op de cover van het meinummer van Health magazine en binnenin reflecteert ze op de afgelopen 20 jaar in de spotlights. Woensdag deelde Christina Aguilera een videoclip op Instagram die haar fans een blik achter de schermen gunt van de fotoshoot in het tijdschrift.

In het bijschrift citeerde ze rapper Megan thee Stallion’s en schreef: “I’m sick of mfs tryna tell me how to live”. Vrij vertaald: “Ik ben het beu dat mensen me zeggen hoe ik moet leven”. In de video is de zangeres, 40, te zien in een reeks prachtige outfits en zwoele poses. Ze showt haar rondingen voor de camera terwijl haar lange blonde haar tot over haar schouders valt.

Disney

De video verscheen nadat ze in het interview met het tijdschrift vertelde dat ze nog steeds schuldgevoelens heeft over haar verleden als kindsterretjes bij Disney en dat ze een haat-liefdeverhouding had met haar eigen lichaam toen ze jonger was. Aguilera onthulde dat ze zich nog steeds schuldig voelt als ze zichzelf niet pusht om te blijven werken en merkte op dat ze al werkt sinds ze zeven was.

“Als ik niet werk, voel ik me zwaar schuldig. Het zit al in me ingebakken sinds ik klein was – je wordt beschaamd als je niet wilt bijblijven,” gaf de zangeres toe.

De New Yorkse trad in 1994 toe tot ‘The Mickey Mouse Club’ en in 1998 kreeg ze haar grote doorbraak toen ze werd uitgekozen om het themalied van de Disneyfilm Mulan op te nemen, getiteld ‘reflection’. Haar single ‘Genie In A Bottle’ uit 1999 katapulteerde haar op 19-jarige leeftijd naar het sterrendom.

“Er is veel bewondering voor het verloop van mijn carrière, maar ik denk dat we allemaal begrijpen dat het hebben van momenten om na te denken en gewoon te ademen cruciaal zijn,’ deelde Aguilera met Health.

Foto: Belga Bron: Daily Mail

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels