HomeNieuwsBizarVrouw wordt op straat lastiggevallen door man, dus slaat ze hem met...

Vrouw wordt op straat lastiggevallen door man, dus slaat ze hem met haar… blote borsten (video)

Zeer opmerkelijke beelden uit Brazilië.

Daar werd een vrouw die flyers aan het uitdelen was, naar eigen zeggen begluurd en lastiggevallen door een voorbijganger.

Die beweerde op zijn beurt dan weer dat ie gewoon met zijn vrouw aan het winkelen was, maar met die uitleg nam de dame geen genoegen.

Ze werkt de man tegen de grond en valt hem aan. Tegen het einde van het filmpje schreeuwt ze nog ‘Ik ben het beu om als seksobject gezien te worden. Wil je borsten zien misschien?’ alvorens ze de man met haar boezem aanvalt.

De reacties op het filmpje lopen sterk uiteen. Van ‘Dit is absurd. Hoe kan je dit doen in het bijzijn van kinderen?’ tot ‘Dapper dat ze de aanvaller zo aanpakt’.

Achteraf is gebleken dat het hele voorval in scène werd gezet door een theatergroep. De regisseur van die groep legt uit: ‘We willen iets wat bij vele vrouwen dagelijks gebeurt onder de aandacht brengen. Deze opvoering moet mensen doen nadenken en moet vrouwen de kracht geven om zich niet te laten doen. We willen ook dat mannen nadenken over wat ze doen en wat daar de gevolgen van kunnen zijn.’ Of dat opzet echt gelukt is, is niet geweten.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels