HomeNieuwsBizarVrouw doet er alles aan om ‘monsterwenkbrauwen’ te verbergen nadat ingreep fout...

Vrouw doet er alles aan om ‘monsterwenkbrauwen’ te verbergen nadat ingreep fout gaat

Een Amerikaanse vrouw is achtergebleven met ‘monsterwenkbrauwen’ nadat een cosmetische ingreep volledig fout ging. Ze betaalde 350 pond om haar wenkbrauwen er weer voller te doen uitzien, maar de eigenlijke prijs bleek dus veel hoger. 

‘Microblading’ is een semi-permanente make-uptechniek waarbij miniscuul kleine sneetjes in de wenkbrauw worden gemaakt. Die sneetjes worden vervolgens gevuld met pigment. Dit doet wenkbrauwen er weer voller uitzien voor vrouwen die – gestuwd door modetrends – iets te enthousiast hun wenkbrauwen uitdunden. De techniek wordt verkozen boven het permanent tattoeëren van wenkbrauwen, omdat het een natuurlijker resultaat geeft. Soms loopt het echter ook fout. De Amerikaanse Shannon Bozell kan erover meespreken: wat volle wenkbrauwen moesten worden, werden “gigantische, harige rupsen”.

wenkbrauwen
Foto Facebook / Shannon Hard Bozell

Ontstoken

Shannon ging naar het schoonheidssalon in Michigan om haar bijna onzichtbare, blonde wenkbrauwen wat meer volume te geven. Toen de procedure afgelopen was, waren de wenkbrauwen echter zó zichtbaar dat ze amper nog op straat durfde wandelen, zei Shannon aan CBS Austin. In een wanhopige poging om de veel groter en donkerder dan verwacht uitgevallen wenkbrauwen minder te doen opvallen, liet de Amerikaanse een pony groeien en kleurde ze haar haar. Maar dat bracht geen soelaas. Erger nog: nadat ze haar beklag deed bij het schoonheidssalon en die haar een herstellingsbehandeling aanbod, waren de wenkbrauwen volledig ontstoken.

Ruzie

De eigenares van het schoonheidssalon zegt intussen dat die ontsteking normaal is, aangezien ze twee behandelingen op korte tijd liet uitvoeren. Binnen 30 dagen zouden de wenkbrauwen moeten ontzwellen en lichter moeten worden. Op Facebook, waar Shannon uitgebreid over het voorval vertelde, ontstond er een ruzie tussen de twee toen de eigenares Shannon verweet haar enorm te kwetsen. Ze beweert dat Shannon geen verdere behandelingen wil aanvaarden. Shannon wil van haar kant enkel terugbetaald worden en stapte naar een ander salon om de herstelbehandelingen te ondergaan. Shannon zou wel akkoord gegaan zijn met de vorm en grootte van haar wenkbrauwen, maar “wist niet goed waar ze naar keek.”

 

Het bericht Vrouw doet er alles aan om ‘monsterwenkbrauwen’ te verbergen nadat ingreep fout gaat verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels