HomeNieuwsBizarVliegtuig maakt noodlanding om kapotte wc’s

Vliegtuig maakt noodlanding om kapotte wc’s

Een vliegtuig van Delta Airlines heeft een tussenstop moeten maken in de Amerikaanse stad Billings. De toiletten op het toestel werkten niet meer, wat voor gênante sanitaire problemen zorgde. 

Het incident dateert van afgelopen weekend. De Boeing was opgestegen in New York en zou landen in Seattle, een trip die normaal zes uur in beslag neemt. Onderweg kreeg het personeel echter te maken met een vervelend probleem: de toiletten functioneerden niet meer.

Geen gate beschikbaar

Vele reizigers konden hun behoefte amper ophouden, waardoor de piloot meer dan 700 kilometer moest omvliegen voor een sanitaire stop. Uiteindelijk maakte het toestel een noodlanding in Billings, in de staat Montana. Maar daar werden ze geconfronteerd met een nieuwe complicate. Er was geen gate beschikbaar.

Het duurde dus nog een tijdje vooraleer de passagiers konden uitstappen, “maar uiteindelijk heeft iedereen verlichting gevonden voor de opgebouwde druk”, zo reageert Delta. Door het onvoorziene obstakel kwam de vlucht 3,5 uur later dan gepland aan in Seattle.

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels