HomeNieuwsBizarVIDEO. Landing van de skydivende kerstman loopt niet zoals gepland

VIDEO. Landing van de skydivende kerstman loopt niet zoals gepland

De kerstman heeft dit jaar gekozen voor een spectaculaire intrede, al verliep die niet helemaal van een leien dakje. De kindervriend wilde al skydivend cadeautjes komen brengen, maar tijdens de landing ging het mis.

In Florida werden de deelnemers van een beachvolleybaltornooi verrast door de kerstman.
Op indrukwekkende wijze kwam hij neergedaald vanuit de lucht, maar tijdens de landing  raakte de heilige man verstrengeld in een boom. Hierdoor kwam hij ongelukkig ten val op het volleybalplein.

Bezorgde kinderen

De aanwezige kinderen schrokken zich een bult toen ze hun held zagen vallen. Zo vertelde de 9-jarige Madison dat ze amper durfde kijken. “Ik had nog nooit iemand zien skydiven. Deze keer is het misgelopen met iemand die heel erg belangrijk is, dus ik was erg bang,” legde het meisje uit aan Bay News 9.

Gelukkig stonden de hulpjes van de kerstman onmiddellijk paraat om de kinderen op te vangen. Zo kwam er een elf naar Madison toe om haar gerust te stellen. “Toen we probeerden te landen, kwam er plots een grote boom tevoorschijn. Maar wees niet ongerust, de kerstman en ik gaan nu naar een supercool hotel dat mensen hier een ‘ziekenhuis’ noemen”, klonk het.

Eind goed, al goed

Tijdens de val verwondde de kerstman zijn been, maar na een operatie lijkt alles helemaal terug in orde te komen. Op 25 december zal hij dus zeker in vorm zijn om cadeautjes uit te delen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels