HomeNieuwsBizarVIDEO. 30 jaar verschil, “maar de seks is fantastisch”

VIDEO. 30 jaar verschil, “maar de seks is fantastisch”

Wesleigh en Vince zijn een gelukkig koppel. Ze zijn getrouwd en hebben een kindje. Niets mis mee, al verschillen ze dertig jaar met elkaar. En dat levert hen wel enkele fronsende wenkbrauwen op.

Wesleigh (24) en Vince (54) leerden elkaar drie jaar geleden kennen via een online datingwebsite. Het klikte meteen, al beseften ook zij dat het leeftijdsverschil van dertig jaar enorm groot was. Maar precies dat leeftijdsverschil heeft hen bij elkaar gebracht. Ze misten allebei iets in hun leven en vonden het bij elkaar.

Betere seks

Wesleigh is altijd op zoek geweest naar een oudere man die haar bescherming kon bieden. Die emotionele leegte heeft ze sinds haar vader kwam te overlijden toen ze nog een kind was. “Vince stuurt me altijd in de goede richting. Als ik raad nodig heb, hoef ik niet naar mijn moeder te gaan. Ik kan bij Vince terecht. Hij voorziet me ook in al mijn andere noden, op een veel hoger niveau dan als ik met iemand van mijn leeftijd zou samen zijn”, vertelt ze.

Ook op seksgebied spreekt Wesleigh enkel in superlatieven. “Seks is beter met een oudere man. Ze doen veel meer moeite om iemand die zoveel jonger is dan hen te plezieren. Op alle vlakken”, klinkt het.

Geliefd voelen

Vince, daarentegen, was getrouwd en heeft een zoontje met zijn ex-vrouw, maar hij had het gevoel dat zijn oudere vrouw zijn behoeften niet meer kon vervullen. Die vond hij wel terug bij Wesleigh. “Wesleigh is heel passioneel en liefdevol. Ze behandelt me als een man. Ze zorgt ervoor dat al mijn behoeften vervuld zijn. Ze doet me geliefd voelen, wat enorm belangrijk is. Seks zonder liefde is niet voldoende”, aldus Vince.

Kritiek

Het Amerikaanse koppel uit Little Rock krijgt wel wat commentaar over zich heen van mensen die hun leeftijdsverschil niet kunnen vatten. “Heel wat vrouwen van middelbare leeftijd denken dat ik samen ben met Vince voor het geld, en hij met mij voor mijn looks. Ik denk dat, mocht ik er niet uitgezien hebben als een typische cheerleader, we nooit zoveel vieze blikken zouden krijgen”, vertelt ze.

Een ander nadeel is dat Vince een heel stuk uit het leven van Wesleigh zal moeten missen. “Het is niet fijn om te weten dat ik mijn dochter wellicht niet oud zal zien worden. Misschien zie ik haar zelfs nooit kinderen krijgen”, klinkt het.

Het bericht VIDEO. 30 jaar verschil, “maar de seks is fantastisch” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels