HomeNieuwsBizarKoppel dat verlovingsring verloor in straatrooster is terecht

Koppel dat verlovingsring verloor in straatrooster is terecht

Het koppel dat zijn verlovingsring verloor op Times Square is terecht. Het Brits koppel vertelde aan Sky News dat de afgelopen dagen “absolutely crazy” zijn geweest.

De New Yorkse politie postte enkele dagen geleden een tweet waarin ze schreven dat ze op zoek waren naar het koppel dat hen had ingeschakeld om het kostbare sieraad te vinden. Na een eerste vruchteloze poging droop het paar teleurgesteld af. Maar enkele agenten vonden het kleinood alsnog terug. Alleen had het stel zijn gegevens niet achtergelaten…

Case closed

“Case closed”, postte een agent op Twitter. “Iedereen bedankt die dit verhaal heeft gedeeld. Het (terug) gelukkige koppel is terug thuis, maar dankzij jullie retweets hoorden de twee dat we naar hen op zoek waren. We zorgen ervoor dat ze hun ring terugkrijgen. Proficiat!”

John Drennan en zijn verloofde Daniella Anthony vertelden aan Sky News wat er die avond precies gebeurd was. “We waren in New York om te vieren dat we al tien jaar samen zijn. Ik had de ring de hele tijd bij mij en hoopte dat ik het kleinood maar niet zou verliezen”, zegt hij. “We zijn overal geweest: de Brooklyn Bridge, Times Square, Central Park. Maar overal was het zo druk en ik was op zoek naar het perfecte moment, snap je?”

Ramp

“Die bewuste dag keerden we terug naar Central Park. Daniella was met de vallende bladeren aan het spelen en toen wist ik dat dat het juiste moment was. Ze had de ring slechts enkele uren aan toen ze het verloor. De volgende dag konden we er ons niet aan toe brengen om terug te gaan naar de plek van de ramp. We waren er nog niet klaar voor”, gaat John verder.

WhatsApp

“We kwamen erachter dat de politie de ring had gevonden dankzij enkele vrienden. Ze waren erover aan het praten op WhatsApp. Ze hadden de tweet geziet van de NYPD en vreogen: ‘Gaat dit over jullie? Wat is er gebeurd?’”

“We konden aan niemand vertellen dat we de ring kwijt waren”, vult Danielle nog aan. “Maar nu kunnen kunnen we dit grappige verhaal met iedereen delen.”

Het bericht Koppel dat verlovingsring verloor in straatrooster is terecht verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels