HomeNieuwsBizar"Mijn 'echtgenoot' heeft me tien maand lang liggen gehad... hij bleek een...

“Mijn ‘echtgenoot’ heeft me tien maand lang liggen gehad… hij bleek een vrouw te zijn!”

Een verrassing van jewelste is misschien zelfs een understatement voor wat deze dame overkwam. Zij was tien maand lang getrouwd, maar had pas na die periode door dat haar ‘echtgenoot’ eigenlijk een vrouw bleek te zijn.

De dame in kwestie (in wettelijke documenten gerefeerd naar ‘NA’) begon haar relatie met de persoon AA via online dating. AA heeft nooit aangegeven een vrouw te zijn, wél een chirurg van beroep. Het paar trouwde in het geheim en NA moest wegtrekken bij haar familie om bij ‘hem’ te zijn. Alleen was ‘hij’ uit op het geld van haar familie, zo blijkt uit het proces dat van start ging in Indonesië.

Sociale media

Het slachtoffer deelde haar verhaal via sociale media nadat het proces het nationale nieuws haalde in het land. Het nieuws dat haar ‘echtgenoot’ een vrouw bleek te zijn kwam er na een ondervraging door de politie in het onderzoek naar de oplichterij. In commentaren onder haar posts vroegen mensen zich af hoe ze dat niet heeft gemerkt tijdens de seks. “Vooraleer we seks hadden moest het licht uit en eiste mijn ‘echtgenoot’ om me te blinddoeken”, zo verklaart NA.

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels