HomeNieuwsBizarZO reageren vliegtuigstewards op koppeltjes die proberen seks te hebben op het...

ZO reageren vliegtuigstewards op koppeltjes die proberen seks te hebben op het vliegtuig

De ‘Mile-High Club’, doet dat een belletje rinkelen? Niet meteen? Wel, dat is de spreekwoordelijke groep aan mensen die seks hebben gehad in een vliegtuig. Best spannend uiteraard, de kans om betrapt te worden is dan ook relatief groot. En laten nu net wat vliegtuigstewards hierover een boekje opendoen.

Toeristen die te dronken zijn, passagiers die binnenwandelen met hun schoenen uit en zelfs lijken in de bagageruimte, het zijn maar enkele zaken waar een vliegtuigcrew mee te maken kan hebben. Maar het zijn ook de vrijende koppeltjes in het vliegtuigtoilet die bijblijven. Nochtans is seks tijdens een vlucht illegaal in vele landen. In het Verenigd Koninkrijk is het niet verboden om seks te hebben in een vliegtuig, maar wel op een openbaar toilet. En dus ook op het wc van een Boeing of Airbus.

”Enkele keren meegemaakt”

Op Reddit deed er iemand een oproep naar vliegtuigstewards met de vraag: “hoe pakken jullie het aan wanneer jullie mensen betrappen op seks tijdens een vlucht?” De antwoorden bleven niet lang uit. “Ik heb het nog maar enkele keren meegemaakt in de vijf jaar dat ik bij de vliegtuigcrew werk. We hadden één vlucht richting Rome die vrij interessant was. Het koppel kende mekaar niet aan het begin van de reis, maar zaten midden van de trip plots naast mekaar en gaven van jetje. We hebben ze toen gevraagd om uit elkaars buurt te blijven.”

“Tijdens een andere vlucht vroeg een koppel of ze eventjes hun benen mochten strekken. Plots hoorde ik haar kreunen achter me en toen ik keek zag ik dat hij haar tegen de koffiemachine had gedrukt met zijn hand onder haar shirt. Ik heb ze meteen opgedragen om te stoppen.” Een andere persoon liet weten dat zijn vader als vliegtuigsteward werkte: “Hij had ook heel wat koppeltjes gezien die probeerden seks te hebben tijdens een vlucht. Afhankelijk van zijn gemoed liet hij er zelfs een paar gewoon doen.”

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels