HomeNieuwsBizarMan bedekt zijn lichaam met 40.000 tatoeages tegen dierenleed

Man bedekt zijn lichaam met 40.000 tatoeages tegen dierenleed

Alfredo Meschi is een Italiaanse veganist die opkomt voor dierenrechten. Omdat hij tegen het slachten van dieren is, liet hij 40.000 kruisjes tatooëren op zijn lichaam.

De Italiaan is al verschillende jaren veganist en vecht al bijna zijn hele leven voor dierenrechten. Hij houdt zich bezig met allerlei kunstzinnige projecten om te protesteren tegen dierenleed. Zo noemt hij zichzelf een “Vegan Artivist”. De grootste stunt van deze 49-jarige man: zijn lichaam laten tatoeëren met 40.000 kruisjes.

40.000 minitatoeages

De reden voor deze bijzondere tatoeage? Hij wil aankaarten dat er maar liefst 40.000 dieren per seconde gedood worden om onze maag te vullen. Dat zijn er volgens hem véél te veel. Meschi is ervan overtuigd dat elk wezen op deze planeet een reden heeft om te bestaan en dat dieren niet dienen voor onze eetlust. Met zijn lichaam heeft hij alvast een duidelijk statement gemaakt.

De tattoo-artiest werkte zo’n 100 uur aan het lichaam van Alfredo Meschi. Volgens de veganist deed het erg veel pijn. “Vooral op mijn knieën, maar het lijden was draaglijk omdat ik een doel voor ogen had: een einde maken aan dierenleed.”

Geslaagde missie

Wanneer mensen zijn lichaam zien, krijgt de Italiaan veel reactie. Missie geslaagd dus. Meschi heeft al meer stoten uitgehaald om aandacht te vragen tegen dierenleed. Zo sprong hij ook al eens in een ijskoude zee om de overbevissing aan te klagen.

A post shared by Alfredo Meschi (@alfredomeschix) on

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels