HomeNieuwsBizarVIDEO. Surfer ontsnapt aan haai door hem een mep te geven

VIDEO. Surfer ontsnapt aan haai door hem een mep te geven

Een Brit is tijdens het surfen op het nippertje kunnen ontsnappen aan een haai. Met een slag op de kop kon hij de vis afschrikken. 

De Britse dokter Charlie Fry was met drie vrienden gaan surfen aan Avoca Beach, ten Noorden van Sydney, toen het noodlot toesloeg en hij een zware klap voelde aan zijn rechterzijde. In eerste instatie dacht hij dat het om een grap van zijn vrienden ging, maar niets bleek minder waar. Uit het niets zag hij plots een grote haai op zich afkomen.

Inspiratie

De 25-jarige surfer reageerde instinctief en sloeg de haai op zijn neus. Aan ‘The Guardian’ vertelde de man dat hij dit had gezien bij de professionele surfer Mick Fanning, die twee jaar geleden werd aangevallen tijdens een wedstrijd in Zuid-Afrika. Door een slag kon ook hij ontsnappen aan de haai.

“Ik dacht dat mijn leven voorbij was”

“Ik klauterde terug op mijn plank en riep naar mijn vrienden. Gelukkig kwam er net een golf, waardoor ik erin slaagde weg te surfen. Ik probeerde zo snel mogelijk te surfen, peddelde voor mijn leven. Het was heel erg hectisch. Ik had zelfs niet door dat ik gewond was, want ik kon alleen maar denken ‘ik ga sterven, ik ga hier echt doodgaan’”.

Charlie Fry werd met enkele bijtwonden naar het ziekenhuis gebracht, maar kwam er voor de rest met de schrik vanaf.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels