HomeNieuwsBizarKaartspel dwarsboomt plannen van Trump om muur te bouwen

Kaartspel dwarsboomt plannen van Trump om muur te bouwen

Het kaartspel Cards Against Humanity heeft een stuk land aan de grens van de Verenigde Staten met Mexico gekocht. Ze proberen te voorkomen dat Trump zijn grensmuur kan bouwen.

Het kaartspel, dat naar eigen zeggen een ‘gezelschapsspel voor verschrikkelijke mensen’ is, staat bekend om hun gekke campagnes. Vorig jaar groeven ze al een grote put en riepen ze mensen op geld te doneren om de graafwerken verder te zetten. De put had geen enkel nut buiten geld in te zamelen voor het goede doel.

Het jaar daarvoor verkochten ze letterlijk niets voor 5 dollar (4,22 euro) en dat leverde hen 70.000 dollar (zo’n 59.000 euro) op. Ook dat geld werd gedoneerd aan het goede doel.

Cards Against Humanity Saves America

In hun nieuwste campagne beloven ze Amerika te redden. Hun promotie bood zes ‘Amerika-reddende’ verrassingen aan voor 15 dollar (12,6 euro). Met het geld kochten ze een stuk land aan de grens van de Verenigde Staten met Mexico. Daarmee proberen ze naar eigen zeggen het bouwen van de muur zo duur en zo tijdrovend mogelijk te maken. De promotie was na de eerste dag volledig uitverkocht.

Ze hebben zelfs een hilarische video gemaakt om hun campagne uit te leggen.

Ben je nog niet overtuigd dat ze het menen? Lees dan onderstaande FAQ van hun website.

Cards Against Humanity
Foto Cards Against Humanity
Cards Against Humanity
Foto Cards Against Humanity
Cards Against Humanity
Foto Cards Against Humanity
Cards Against Humanity
Foto Cards Against Humanity

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels