Vind ons op

Zita

Bizar

Jonge vrouw vraagt raad: “Mijn vriend wandelt constant naakt rond thuis… en het maakt me ongemakkelijk”

Een jonge vrouw heeft het wereldwijde web om raad gevraagd. Ze deed haar verhaal uit de doeken op de Reddit-website, waar ze haar beklag deed over het feit dat haar vriend constant met zijn penis uit zijn broek rondloopt thuis. “En het maakt me ongemakkelijk”, zo laat ze in de post weten.

De 24-jarige steekt meteen van wal: “Hij noemt het ‘Winnie the Poohing” en vertelde me dat hij ermee begon toen hij van thuis moest werken. Hij dacht dat het grappig was om tijdens calls geen broek aan te doen.” Een uit de hand gelopen grap dus van haar partner? Of was er meer aan de hand?

”Ongemakkelijk”

Ze vertelt verder: “Ik ga eerlijk zijn: het maakt me heel ongemakkelijk om hem constant rond te zien lopen met zijn penis uit zijn broek. Dus ik heb hem gevraagd om op z’n minst toch een boxershort aan te trekken. Alleen neemt hij die opmerking niet zo goed op.” Naar eigen zeggen zou haar partner haar nu “controlerend” vinden en haar gezegd hebben dat ze zijn lichaam moet appreciëren. “Ik vind het vooral onhygiënisch en eigenlijk ook best gevaarlijk. Hij was met olie aan het koken en een druppel sprong van de pan recht op zijn penis”, liet ze weten in de post. De commentaren zijn in ieder geval meedogenloos. Eén persoon merkte op: “Als hete olie op zijn penis zijn gewoonte niet verandert, dan zal niets dat doen.”

Foto: Pexels

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top