HomeNieuwsBizarDochter van “meneer pastoor” verdient miljoenen op OnlyFans: “Ik heb een dure...

Dochter van “meneer pastoor” verdient miljoenen op OnlyFans: “Ik heb een dure smaak” (foto’s)

23 jaar oud is ze, de dochter van een pastoor uit Italië, en ze is momenteel een hot topic op het internet. Naar eigen zeggen is Nala Ray rebels en slaagt ze – ondanks haar religieuze opvoeding – daaarom dan toch de weg in van de sensuele en sexy foto’s en video’s op platforms als OnlyFans.

En dat legt haar geen windeieren, want de jonge vrouw leeft momenteel als miljonair in een villa van maar liefst 2,2 miljoen dollar in Los Angeles. Samen met haar partner Alfie, die eveneens z’n brood verdient op OnlyFans, leidt ze er een luxeleven. “Ik heb een dure smaak”, zo liet ze weten in een interview, “en ik trakteer mezelf graag op designerkleding en zelfs recent nog een gloednieuwe Porsche.”

Strikte opvoeding

Ze ging ook dieper in op haar opvoeding: “Ik ben heel streng en religieus opgevoed. Ik mocht niet daten of seks hebben voor het huwelijk. Ik werd praktisch opgevoed in de kerk en die speelde dan ook een grote rol in mijn jeugd. Het leek alsof ik constant dingen moest doen voor andere mensen omdat we het gezin van de pastoor waren. Ik geloof nog steeds in God, maar ik voel me tegelijk ook heel gekwetst en veroordeeld door het christelijke geloof.”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels