HomeNieuwsBizarRyanair vliegt koppel naar verkeerd land: “1200 kilometer in verkeerde richting, we...

Ryanair vliegt koppel naar verkeerd land: “1200 kilometer in verkeerde richting, we eisen excuses!”

Straf verhaal van Simon Forster en zijn vriendin. Zij hadden hun eigen “Home Alone 2”-momentje toen Ryanair hen naar het verkeerde land vloog. Ze beseften het pas toen ze bij het afstappen begroet werden met een Franse “bonjour!”. Logisch, want ze waren beland in Parijs, terwijl ze eigenlijk in Kopenhagen hadden moeten zitten.

Simon Forster en Emma Schofield waren op z’n zachtst gezegd verbaasd. Het koppel vreesde initieel dat ze hun vlucht zouden missen nadat ze in de luchthavenchaos waren terechtgekomen in Manchester. Enkele medewerkers ginds hadden hen echter in allerijl aangemaand om de trappen naar beneden te nemen waar hun vliegtuig stond te wachten.

Verkeerd vliegtuig

Alleen bleek dat het verkeerde vliegtuig te zijn. “De schok die je krijgt wanneer je in Parijs landt wanneer je eigenlijk in Kopenhagen had moeten zijn is enorm vreemd”, zo vertelde Simon achteraf. “Het was een absolute shitshow. En ik zou ook willen begrijpen hoe dit in godsnaam is kunnen gebeuren. We zaten 1200 kilometer in de verkeerde richting.” Het koppel zou uiteindelijk in Frankrijk blijven en boekte nadien tickets bij Easyjet. “Ik heb geprobeerd op Ryanair te bereiken, maar ze hangen meteen op. Als je passagiers op de verkeerde vlucht zet, dan verwacht je op z’n minst toch excuses”, zo besluit hij.

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels