HomeNieuwsBizarGeen grap: ‘Trumpy Bear’ is écht te koop

Geen grap: ‘Trumpy Bear’ is écht te koop

Op Twitter wordt er momenteel hevig gediscussieerd over de ‘Trumpy Bear’, een teddybeer die volledig geïnspireerd is op de Amerikaanse president. Eerst werd gedacht dat het om een grap ging, maar dat is het niet.

De kans is groot dat heel wat Trump-fans straks een ‘Trumpy Bear’ onder de kerstboom leggen. Een FOX-reclamefilmpje van vorig jaar over de opvallende teddybeer is immers weer opgedoken.

Golfen en motorrijden

De teddybeer is uitgedost met het opvallendste kapsel ter wereld en een lange rode stropdas. Op zijn rug zit een geheime rits waarachter een Amerikaanse vlag schuilt. Volgens het filmpje houdt ‘Trumpy Bear’ ervan om op de golfbaan rond te hangen en zijn haren te laten wapperen op de motor. Als je dacht dat dit om een ‘great joke’ ging: think again. De teddybeer is HIER te koop voor twee keer 19,95 dollar.

Verborgen camera

Twitter kan nog steeds niet geloven dat het menens is. De verbaasde commentaren swingen de pan uit. “Ik begin te denken dat ons land in een of ander ‘verborgen camera’-programma zit” en “Serieus, welke ouder voelt zich er goed bij om die ‘Trumpy Bear’ bij zijn dochter in bed te leggen?”, klinkt het onder meer. Hieronder het originele reclamefilmpje en een greep uit het verbouwereerde Twitter.

Het bericht Geen grap: ‘Trumpy Bear’ is écht te koop verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels