HomeNieuwsBizarDaarom vinden millennials moeilijker een partner

Daarom vinden millennials moeilijker een partner

Met dank aan de vele date-apps lijkt het voor millennials gemakkelijker dan ooit om de ware tegen het lijf te lopen. Maar niets is minder waar. Volgens relatie-expert Alysha Jeney weten we door het overaanbod niet langer in welke vijver we onze hengel moeten uitgooien.

In haar praktijk ziet de experte vooral mensen tussen de 25 en de 33 jaar. Zij kampen allemaal één overkoepelend probleem: ze slagen er niet in om op een diepgaande band te ontwikkelen met potentiële partners. Daarvoor is er een veilig gevoel nodig. Voor dat veilige gevoel er is, heb je dan weer tijd en geduld nodig.

Oppervlakkigheid

Daar knelt het schoentje. Door al die vissen in de zee, is het voor menig millennial moeilijk om te beoordelen wie er nu echt de moeite waard is.Daardoor worden er steeds meer dates ingepland, wat uiteindelijk alleen maar averechts en isolerend werkt. Want zo blijven je contacten oppervlakkig en eindig je uiteindelijk weer alleen.

Maar wat is dan wel de ultieme manier om iemand te vinden waarmee het echt klikt? “Dat is voor iedereen anders”, legt Alysha uit. “Het is gewoon heel belangrijk om je af te vragen wat je precies zoekt in een partner.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels